Main menu

header

de Maria Petrache

Dacă vă doriţi să faceţi dragoste cu regularitate, dar nu vreţi să fiţi luat drept un obsedat sexual care nu mai este interesat de nimic altceva în afara sexului, de acum puteţi să staţi liniştit. V-am găsit scuze care vă scot basma curată şi care vă permit să aveţi o viaţă sexuală activă şi... palpitantă.

Tratament de frumuseţe natural
Sexul deţine un rol important în producerea hormonilor feminini (estrogeni), iar aceştia ajută la sănătatea părului, conferindu-i strălucire şi supleţe, dar şi la frumuseţea şi catifelarea pielii.

Antihistaminic natural
Aveţi febră şi vă simţiţi rău? „Aspirina săracului” este antidotul perfect. O partidă de sex fierbinte va alunga periculoasa răceală cât aţi zice „peşte”. S-a demonstrat că, pe parcursul actului sexual, bolnavul transpiră, eliminând astfel toxinele...

Vă scapă de durerile de cap
Vă doare capul? Faceţi sex! Pentru asta, incitaţi-vă partenerul să vă administreze „pastila magică”, ce vă va scăpa rapid şi sigur de tensiunea ce vă apasă.

Îmbunătăţeşte mirosul
Producţia de prolactină apare după actul sexual, ceea ce duce la dezvoltarea neuronilor ce sunt responsabili pentru simţul mirosului.

Creşte imunitatea organismului
Persoanele care fac dragoste o dată sau de mai multe ori pe săptămână au nivelul imunoglobinei mai ridicat cu 30% şi îţi măresc rezistenţa organismului în faţa bolilor.

Înlătură depresia
Endorfina, hormonul responsabil cu starea de bine pe care o avem, se produce în sânge în timpul sexului, făcând ca persoana în cauză să aibă stări euforice. Până şi cel mai trist om poate avea astfel şi clipe de extaz binemeritate!

Reduce riscul unui atac de cord
Bărbaţii care fac dragoste de cel puţin trei ori pe săptămână reduc în acest mod la jumătate riscul îmbolnăvirii de inimă sau al unui infarct. De fapt, sexul echilibrează colesterolul, menţinându-l la cote optime.

Prelungeşte viaţa
Un studiu al unor cercetători britanici efectuat pe un eşantion de 3.500 de persoane a evidenţiat că sexul încetineşte procesul de îmbătrânire.

Cel mai bun sport
Clişeu sau nu, dar fără îndoială adevărat. O rundă pasională de sex (şi activă) pune în mişcare fiecare muşchi. Pentru un bărbat, un act sexual echivalează, ca angajament fizic, cu mersul pe jos opt kilometri.

Asigură o dantură sănătoasă
Zincul, calciul şi mineralele ajută la menţinearea unei danturi sănătoase. Când acestea lipsesc, se produce decalcifierea lor. Toate aceste elemente se găsesc în... plasma seminală.