Main menu

header

Bună! Eu sunt Amato. Adică un fel de dragoste cred. Aşa am auzit că se spune într-o altă limbă. Asta cred că înseamnă că sunt iubirea stăpânilor mei. M-au luat de când eram un puiuţ. Au dat o căruţă de bani pe mine, fiindcă fostul meu stăpân era un afacerist şi jumătate. Dar să ştiţi că nu i-am făcut să regrete nicio clipă banii daţi. Sincer vă spun. Sunt cel mai cuminte câine de pe mapamond.

    Nu fac niciun fel de prostioare. Singurele nădrăvănii au fost când am dărâmat din greşeală cu coada o vază frumoasă de pe masa din sufragerie şi când am ros pantofii noi-nouţi ai mamei. În noaptea aceea am dormit afară. A fost jignirea supremă să stau pe afară cu toţi golanii de pe stradă. Noroc că nu m-a furat nimeni. Aoleu, ce mi-a mai ticăit inima. Însă de atunci sunt cel mai cuminte câine.

    Merg cu stăpânii mei peste tot şi nu îndrăzneşte să se apropie nimeni de noi. Arăt fioros, nu-i aşa? Dar să ştiţi că doar par, fiindcă sunt tare blând. Ador copiii şi nu am muşcat pe nimeni niciodată. E drept că nici nu am fost provocat prea mult, însă sper nici să nu fiu. Vă las, dragilor! Mă cheamă mami să servesc masa. Pe curând!