Main menu

header

946 24 3de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Când Antonio Banderas a lansat filmul „Motanul încălțat. Ultima dorință”, a avut ideea de a găzdui o petrecere cu pisici, care a făcut înconjurul lumii și a fost mai mult decât o seară de distracție nebună - s-a constituit într-un mesaj pentru toți oamenii, de a adopta astfel de feline minunate.

Meniu de gustări și băuturi dedicate

946 24 4Antonio Banderas s-a folosit de imaginea sa de star internațional la lansarea filmului „Motanul încălțat. Ultima dorință” și a organizat o premieră specială, doar pentru pisici, în Los Angeles. Evenimentul i-a fost inspirat de numărul de pisici abandonate sau predate în adăposturi în fiecare an. Ca urmare, în calitate de gazdă, celebrul actor a „invitat” personal zeci de pisici alături de care să petreacă o seară de neuitat. Starul a avut grijă personal ca felinele care au participat la inedita lansare de film să fie tratate cu un meniu special de gustări și băuturi „prietenoase cu pisicile”, în timp ce pe un ecran rula proiecția care a avut o nominalizare la Premiul Oscar.

Jucării, curse și concursuri

946 24 5După proiecție, pisicile care au fost atât de norocoase să-l cunoască pe Antonio Banderas în persoană și să vadă o premieră cinematografică au făcut poze cu starul, s-au jucat și s-au delectat cu delicatesele pregătite special pentru ele. Evenimentul a contribuit masiv la creșterea gradului de conștientizare cu privire la adopția pisicilor și la bunăstarea animalelor, faima lui Banderas fiind un element central al acestui efect. În ceea ce privește filmul propriu-zis, Antonio Banderas și Salma Hayek se află în fruntea unei distribuții remarcabile, care i-a inclus pe Olivia Colman, Florence Pugh, John Mulaney, Samson Kayo, Anthony Mendez și Ray Winstone. Fermecătoarea producție a fost însoțită, în seara specială a vizionării organizată pentru pisici abandonate, de un covor roșu pe care au pășit grațioase felinele invitate, de o mulțime de fursecuri în formă de pisică, de ucării, curse și concursuri între feline și de multă voie bună.

La scurt timp după lansare, „Motanul încălţat. Ultima dorinţă“ adunase deja peste 444 de milioane de dolari încasări, în toată lumea