Main menu

header

726 24 1de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Cei mai mulți oameni îndrăgesc animalele, dar când vine vorba despre David Beckham și familia lui discutăm deja despre mult mai mult. Familia fostului internațional britanic de fotbal deține nu mai puțin de cinci câini, aproape câte unul pentru fiecare membru al familiei. După cum bine știm, David Beckham este căsătorit de 20 de ani cu designerul Victoria Beckham, alături de care are trei băieți și o fetiță. Toți cei șase membri ai familiei Beckham sunt pur și simplu înnebuniți după cei cinci câini și nu este exclus să adopte din nou.

„Surorile” Coco și Scarlet

726 24 2Primul cățel al familiei a fost Coco, un Buldog femelă foarte simpatic și prietenos. Ea face parte din familia Beckham de mulți ani și a fost prezentă la toate evenimentele fericite ale stăpânilor lor, fiind inclusiv martora necuvântătoare a creșterii celor patru copii ai lui David și ai Victoriei. Coco, ca orice femelă, adoră prezența lui David Beckham, dar și să pozeze. De aceea, Victoria obișnuiește deseori să posteze pe Instagram fotografii ale soțului său alături de iubitoarea Coco. Cățelușa a fost singurul patruped al familiei până în 2011, când, chiar înainte ca Victoria să o aducă pe lume pe Harper Seven, familia a mai înfiat un câine. De fapt, și de data aceasta a fost vorba tot despre o cățelușă. Scarlet, rasa Buldog francez, era doar un ghemotoc atunci când cuplul Beckham a adus-o acasă. Foarte veselă și activă, Scarlet s-a împrietenit imediat cu Coco și, potrivit fostului fotbalist, ele se înțeleg „ca două surori”.

Barnaby, primul mascul canin

726 24 3Doi ani mai târziu, familia Beckham s-a extins din nou. Și nu, David și Victoria nu au întâmpinat un nou bebeluș, ci au adoptat un alt câine. Ca de cele mai multe ori, noul membru al familiei a fost introdus publicului de Victoria Beckham via rețelele de socializare. Și tot ca de obicei, noul câine, un Sharpei ridat extrem de drăgălaș, pe nume Barnaby, s-a dovedit a fi un fotomodel redutabil. El a devenit o prezență constantă nu doar în viețile membrilor familiei Beckham, dar și în fotografiile acestora. După ce David Beckham s-a retras din fotbal, în urmă cu câțiva ani, acesta și-a dedicat și mai mult timp familiei, dar și câinilor. Atrăgătorul fost fotbalist a fost văzut de nenumărate ori în compania copiilor și a câinilor familiei în parc, făcând jogging sau pur și simplu relaxându-se într-o zi liberă acasă.

Olive, vedeta familiei

Și cum se pare că doi este o cifră magică atunci când vine vorba despre adopții de câini, după alți doi ani, adică în 2015, familia Beckham și-a deschis din nou brațele larg pentru a o primi în sânul său pe Olive. Poate cel mai titrat dintre cățeii familiei Beckham, Olive este un Cocker spaniel brun de o rară frumusețe. Ea și-a făcut simțită prezența cu surle și trâmbițe via Instagram, copiii familiei (în special băieții, Brooklyn, Romeo și Cruz) neratând nicio ocazie să posteze fotografii cu noua adiție a căminului. Olive s-a dovedit și ea a se ridica ușor la nivelul standardelor ridicate de Coco, Scarlet și Barnaby. Deși dintr-o rasă cu totul deosebită de cea a „fraților ei”, Olive a știut să-și pună în valoare diferențele și să devină preferata familiei, cel puțin în materie de apariții publice oficiale. Așa se face că simpatica Olive a făcut parte și din celebrul pictorial apărut în versiunea britanică a revistei „Vogue”. La vremea respectivă, Victoria Beckham sărbătorea zece ani de muncă fructuoasă în domeniul modei, iar „Vogue” i-a oferit un spațiu generos în pagini, dar și pe coperta revistei. Se pare, totuși, că Victoria nu ar fi fost atât de încântată să apară pe copertă alături de Olive, însă copiii au insistat. Motivul nemulțumirii Victoriei? Ei bine, Olive s-a dovedit a fi destul de poznașă în timpul şedinței foto. Așa se face că, atunci când fotografii intenționau să imortalizeze un moment unic cu Victoria și copiii într-un parc, Olive s-a desprins de familie și a sărit într-un lac. A fost nevoie de multă răbdare pentru ca micuța să fie „recoafată” și pregătită pentru o nouă încercare de a fi imortalizată alături de copii și de Victoria.

Răsfățată online și offline

726 24 4Între timp, Olive a devenit vedetă pe rețelele de socializare, motiv pentru care familia i-a creat un cont special doar al ei. Curând, ea a adunat nu mai puțin de 72.000 de urmăritori, devenind astfel unul dintre cei mai populari câini din lume. Și cum popularitatea se menține cu cheltuială serioasă, Olive a căpătat și un antrenor personal. Barry Karacostas se ocupă de antrenamentul câinilor pentru mai multe vedete și o ajută și pe Olive să se mențină în formă. Se pare că familia Beckham plătește 30 de lire pe oră pentru antrenamentul lui Olive care este nevoită să alerge mai mulți kilometri și să urce scări în timpul întâlnirilor cu Barry Karacostas. În plus, acesta insistă ca Olive, cât și ceilalți câini ai familiei să aibă o dietă echilibrată pentru a se menține sănătoși. De aceea, din meniul patrupedelor nu lipsesc legumele, carnea nepreparată și oasele. Și tot ca să demonstreze cât de mult este iubită Olive, Victoria Beckham a postat recent o fotografie cu soțul său David dormind împreună cu Olive. Ceea ce a făcut ca fotografia respectivă să devină celebră peste noapte nu au fost neapărat cei doi protagoniști, ci pătura cu care era învelită cățelușa. Se pare că era vorba despre o pătură Louis Vuitton în valoare de aproape 5.000 de lire. Pătura cu pricina i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva familia Beckham exagerează cu tratamentul câinilor și dacă nu cumva gestul este unul prea excentric chiar și pentru o familie atât de celebră.

Fig cel mic, ultimul sosit

726 24 5Între timp, totuși, familia Beckham pare să nu aibă niciun gând să se oprească din a adopta un câine la doi ani, așa că recent i-a urat „Bine ai venit!” unui alt patruped. Parcă pentru ca Olive să nu se simtă discriminată, familia a ales și de data aceasta tot un Cocker spaniel, doar că ceva mai închis la culoarea blăniței decât Olive. Noul membru al familiei se numește Fig și se pare că este adoratul fiului cel mare al cuplului Beckham, Brooklyn. „Vreți să faceți cunoștință cu bebelușul meu? Fig Beckham”, a scris pe Instagram fiul fostului fotbalist. În curând și frații săi, Romeo și Cruz, s-au grăbit să posteze și ei fotografii împreună cu Fig și Olive.