Main menu

header

668 25 1de Roxana Istudor

Unul dintre cei mai mari retaileri din lume a lansat un accesoriu care s-a transformat pe loc într-un succes uriaș: poșeta pentru purtatul animalului de companie cu stil și în siguranță.

Model modern, barete confortabile

Iubitorii de animale din Australia și nu numai au dat năvală să cumpere poșeta recent lansată, creată în așa fel încât să poarte animalul de companie iubit acolo unde stăpânul trebuie să ajungă. În acest fel, patrupedul nu mai este lăsat singur sau nesupravegheat, iar stăpânul nu mai este stresat că lesa prea lungă ar putea să-l expună la tot felul de accidente. Cu un model foarte modern și barete confortabile, noua poșetă vine în culorile sezonului și seamănă foarte bine cu o geantă obișnuită.

Spațiu lateral special pentru necuvântător

Poșeta se poate închide complet sus, iar în lateral este prevăzut spațiul prin care animalul să poată scoate capul. În același timp, există și sistemul de închidere necesar pentru ca necuvântătorul să n-o poată lua la goană. „Cățelușa mea Bella are doar cinci kilograme, și atunci când o iau cu lesa mi-e teamă tot timpul că ar putea-o călca în picioare cineva. Cu poșeta aceasta lucrurile se simplifică”, punctează o clientă pe nume Lenna, citată de „Daily Mail”.

Colecții „vestimentare” și cosmetice

Din seria de obiecte recent lansate dedicate iubitorilor de animale fac parte colecții de „îmbrăcăminte” pe care stăpânii le pot face cadou patrupedelor lor cu diverse ocazii, cu piese ca tricouri sau pălării. De asemenea, recent a fost lansată și o miniserie de cosmetice - pudriere, parfumuri - semnate de branduri de renume, în ediții limitate, care celebrează Anul Câinelui cu desene specifice.