Main menu

header

621 29 1de Gabriela Militaru şi Daniel Alexandrescu

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, cel format din Blake Lively și Ryan Reynolds, este mare iubitor de animale. Cu trei câini la activ, cei doi actori nu pierd nicio ocazie să se afișeze cu companionii lor peste tot pe unde merg.

Penny cea cu vino-ncoa!

Blake Lively este o soție și o mamă perfectă. Se prea poate ca tânăra actriță din serialul „Gossip Girl” să fi dobândit aceste calități din momentul în care în viața sa a apărut cățelușa Penny. Evenimentul a avut loc în urmă cu 12 ani, când Blake a primit-o pe Penny în dar de la site-ul TexasTeacups.com, care se ocupă cu vânzarea de căței de rasă rară. Cunoscută pentru dragostea sa pentru animale, actrița a fost răsplătită cu o gingășie de cățel Maltipoo, o încrucișare a genelor câinilor din rasa Bichon Maltez cu cei din rasa Pudel. Deși are deja o vârstă considerabilă pentru un patruped, Penny arată la fel de tânără și de jucăușă ca în prima zi. Asta și grație taliei ei mici și a trăsăturilor foarte amuzante. Din acest motiv, nu de puține ori, cățelușa lui Blake Lively a fost confundată cu o jucărie de pluș. „Penny nu îmbătrânește. Este mereu o cățeluşă. De fiecare dată când mă uit la ea e ca și cum m-aș uita prima oară”, spune Blake despre Penny. Cât despre faptul de a fi mereu confundată cu o jucărie, asta nu este singura capcană în care Penny i-a prins pe cei din jur. Într-o emisiune a lui David Letterman, Blake a recunoscut că, la un moment dat, Penny a fost confundată cu… o rață. „Odată o doamnă s-a plâns de Penny în avion. Doamna era atât de agitată, încât decolarea avionului a fost întârziată cu 15 minute. Nimeni nu își dădea seama ce se întâmplase și ce o nemulțumea pe doamna respectivă. Penny lătra în brațele mele, iar doamna s-a apropiat să mă întrebe dacă țineam în brațe o rață, pentru că păsările de genul acesta o speriau”, a povestit amuzată actrița, încercând chiar să imite lătratul lui Penny, despre care admite că seamănă cu măcăitul unei rațe.

Model de revistă

621 29 2Penny cea amuzantă sau i-am putea spune „rățușca cea frumoasă” o însoțește pe Blake Lively peste tot. Cele două au fost văzute de nenumărate ori împreună la plimbare, dar și pe platourile de filmare ori la evenimente mondene. Cu alte cuvinte, Penny este accesoriul favorit al actriței, blănița ei cafenie putând trece cu ușurință drept o poșetă şic. Nu este deci de mirare că Penny a fost pentru o vreme și fotomodel. Simpaticul patruped a apărut într-un pictorial Glamour în iulie 2011, alături de Blake. Se pare că, în timpul ședinței foto, Penny și-a găsit de joacă însă cu recuzita, ceea ce nu a făcut decât să-i stârnească râsul „mămicii ei”. „Doamne, îmi pare foarte rău, dar uitați-vă la ea cât este de drăguță și de neatentă. Și-a găsit o bucată de bandă pe post de jucărie”, a spus actrița, care a cerut o pauză pentru a-și îmbrățișa cățelușa. Doar Blake nu este străină de ședințele foto în care apar animale. În numărul din octombrie 2012 al revistei „Allure”, simpatica blondă a lăsat-o pe Penny deoparte și a pozat într-o superbă rochie Marchesa în timp ce ținea în brațe o căpriță. Nu de alta, dar Penny ar face bine să ia uneori câte o mică pauză de la atâta celebritate care o face, uneori, să uite de bunele maniere. De exemplu, pe când Blake Lively se afla la o altă ședință foto probând o rochie foarte excentrică și scumpă, marca Versace, micuţa Penny a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut. Ea pur și simplu a dat frâu liber necesităților firești printre faldurile rochiilor, și doar o minune a făcut ca acestea să scape neatinse. „Blake a fost atât de rușinată. Nu mai contenea cu părerile de rău și cu mulțumirile pentru personalul care a curățat murdăria în urma lui Penny”, a povestit o sursă care a asistat la „incident”.

Baxter, câinele „vorbitor”

621 29 3Iar năzbâtiile se țin lanț, mai ales de când în viața lui Penny a apărut și Baxter, câinele lui Ryan Reynolds. Atunci când Blake Lively și Ryan au format un cuplu, ei și-au împreunat nu doar destinele, ci și-au adus la un loc și câinii. Baxter, credinciosul prieten al actorului, este, de fapt, un câine părăsit pe care Ryan l-a luat de la un adăpost de câini în 2009. Inițial, actorul mersese la adăpost ca să găsească un câine pentru un bun prieten, însă Baxter i-a atras atenția și a decis să-și ia și el un câine. „Am văzut acest Retriever care se uita la mine cu o privire blândă, așa că i-am șoptit la ureche că am să-l iau cu mine. Mi s-a părut că a reacționat ca și cum știa engleza: a venit cu mine și a sărit în mașină. Uneori chiar cred că știe să vorbească. De atunci suntem nedespărțiți”, povestea Ryan în 2010. Și, la fel ca și soția sa, Ryan Reynolds este un mare iubitor de animale. O fotografie din 1996 îl înfățișează pe actor alături de un simpatic câine negru tăciune pe nume Tye. Iar dacă Blake a pozat alături de animale, soțul său a apărut în filmul „Vocile” alături de un câine pe nume Bosco și de o pisică, Mr. Whiskers. Cele două animale sunt chiar vorbitori și prieteni apropiați ai personajului interpretat de Ryan Reynolds. Prin urmare, așa soție, așa soț. Cei doi actori au fost văzuți de nenumărate ori plimbând câinii împreună, iar Baxter pare extrem de grijuliu cu Penny.

Billie latră, dar nu mușcă

Se pare că nici venirea pe lume a copiilor lor nu i-a determinat pe Blake Lively și pe Ryan Reynolds să își stăvilească dragostea pentru animale. Curând, după nașterea fiicei lor, James, și cu puțin înainte de venirea pe lume a celei de-a doua fiice a cuplului, Ines, cei doi au înfiat un al treilea câine. Billie este un Setter irlandez căruia actorul i-a angajat un antrenor special, pe faimosul Nick White. „Acesta este câinele meu, Billie. Înainte să intervină Nick White, Billie scuipa acid pe Sigourney Weaver și le bântuia visele preoților. Acum este cel mai cuminte câine, fără stres, fără furie. E un fel de contabil cu diplomă. Mulțumiri lui Nick White”, a povestit cu umor Ryan Reynolds pe contul său de Instagram.

Îndrăgiții actori au fiecare câte un câine personal și au înfiat împreună un al treilea patruped

Penny este o adevărată fashionistă. Cățelușa a fost văzută de nenumărate ori purtând costumații colorate și chiar accesorii personalizate