Main menu

header

553 24 1de Dana Purgaru

Se știe că în Turcia pisicile sunt nelipsite de pe străzi și din stațiuni turistice, bazaruri, restaurante, magazine, universități și chiar din hoteluri, iar localnicii nu sunt deloc deranjați de ele, deoarece ajută la stârpirea rozătoarelor și reprezintă o prezență plăcută, apreciată de turiști. Iată însă că aceste feline își fac simțită prezența și acolo unde există cele mai stricte măsuri de securitate.

Au luat fața celor mai influenți politicieni

Summitul G-20, care a avut loc recent în Antalya, a fost un eveniment foarte important, la care au participat liderii celor mai puternice state din lume. Chiar dacă nivelul de securitate a fost foarte ridicat la un astfel de eveniment, trei pisici au reuşit să se strecoare înăuntru şi să se plimbe pe scena principală fără nicio grijă. Felinele nu au fost intimidate de lideri precum Barack Obama şi Vladimir Putin și s-au plimbat prin fața camerelor de filmat și a aparatelor de fotografiat, au mieunat și s-au gudurat pe lângă steagurile statelor cel mai importante din lume.

Acest eveniment inedit a luat fața liderilor lumii, pentru că presa internațională a părut mai preocupată de întâmplarea hazlie decât de subiectele discutate la G-20.