Main menu

header

de Ana Trifan

De la 23 ianuarie 2012 şi până la 9 februarie 2013 vom fi, potrivit zodiacului chinezesc, în anul Dragonului de Apă. Conform astrologilor chinezi, anii Dragonului de Apă sunt caracterizaţi prin proiecte de mare importanţă, de mari succese în domeniul carierei şi de multă energie. De asemenea, anii Dragonului de Apă sunt consideraţi de bun augur pentru căsătorii şi apariţia pe lume a unor noi membri în familiile deja existente. Iată cum îi va influenţa acest an pe fiecare, conform zodiacului chinezesc.

 

Şobolan

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Persoanele născute în această zodie au calităţi speciale şi unice, ce le ajută să fie populare, admirate, la modă, să aibă mulţi prieteni şi admiratori şi să exercite un adevărat magnetism asupra altora. În 2012, cei din acest semn vor fi energici şi vor reuşi să se descurce în situaţii complicate, legate de serviciu. Sunt predispuşi însă la stres. Şobolanii ştiu foarte bine cum să scoată bani şi din piatră seacă, aşa că nici anul acesta nu se vor putea plânge că afacerile lor vor merge rău. Nu la fel de fericiţi vor fi însă în dragoste.

Bivol

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
În acest an, cei născuţi sub semnul Bivolului sunt compatibili cu cei aflaţi în zodia Şarpelui, a Şobolanului şi a Cocoşului. Cerul Bivolilor se arată a fi plin de romantism, ceea ce înseamnă că vor petrece clipe plăcute (inclusiv posibile vacanţe exotice) alături de persoana iubită. Cei singuri vor întâlni foarte multe persoane interesante cu care ar putea începe o poveste de dragoste, dar se pare că în acest an anumite încăpăţânări de care vor da dovadă îi vor împiedica să se căsătorească.

Tigru

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
Cei născuţi sub acest semn vor fi şi în acest an energici, se vor implica în diferite „bătălii”, vor arăta curaj şi dorinţă de a ajunge pe primul loc. Sunt lideri înnăscuţi şi vor reuşi să se impună ca şefi. Ca de obicei, şi în 2012 vor lucra la capacitate maximă şi vor da totul pentru a-şi îndeplini scopurile. Atenţie, însă! Sănătatea va avea de suferit în mod grav dacă nu vor exista momente de relaxare. Veştile pe plan romantic sunt proaste: 2012 nu va fi anul în care Tigrii singuri îşi vor găsi marea dragoste. Cei căsătoriţi vor trebui să arate mai multă compasiune faţă de parteneri.

Iepure

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011
Cei născuţi în această zodie sunt preocupaţi de imaginea lor, de modul cum sunt priviţi de alte persoane şi de avansarea în carieră. Anul Dragonului va fi una dintre cele mai bune perioade ale vieţii lor, un amestec de fericire şi numeroase provocări în ceea ce priveşte cariera. Iepurii vor munci din greu, dar rezultatele se pare că vor fi excelente. Multă atenţie la relaţiile de prietenie! Iepurii sunt de felul lor introvertiţi şi retraşi, de aceea trebuie să muncească mai mult decât alţii pentru a avea relaţii bune cu persoanele dragi. Sănătatea va fi destul de sensibilă în acest an, din cauza stresului.

Dragon

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
Va fi un an norocos şi plin de energie pozitivă pentru nativii acestei zodii. Astrele îi vor ajuta să o apuce mereu pe calea cea bună şi e important să îşi asculte instinctele. Obiectivele trebuie să fie la cote înalte. Pentru Dragoni se arată paşi mari în 2012 în ceea ce priveşte cariera, afacerile. Vor câştiga bani şi faimă. Cei căsătoriţi să se aştepte la un nou membru în familie, iar cei singuri ar trebui să-şi facă timp pentru a-şi găsi sufletul-pereche şi a se căsători. E bine să fie evitate locurile cu multă apă sau practicarea sporturilor acvatice în acest an. Vor exista şi unele alergii şi, de aceea, este necesar un stil de viaţă sănătos.

Şarpe

1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
Cei născuţi sub semnul Şarpelului vor fi în 2012 mai intuitivi şi mai sensibili. Vor reuşi, într-un final, să se concentreze pe cariera şi serviciul lor, deşi deseori vor fi distraţi. Cei din zodia Şarpelului vor fi şi mai încăpăţânaţi decât de obicei în acest an. Trebuie să încerce să îşi înfrâneze aceste încăpăţânări pentru a putea beneficia de numeroasele oportunităţi ce se arată, mai ales în plan financiar. Este posibil să fie schimbat locul de muncă. Anul acesta pare să stea sub semnul divorţurilor şi al despărţirilor, iar o revitalizare a vieţii romantice va veni destul de greu.

Cal

1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002
Nativii din Cal vor fi optimişti în 2012 şi vor reuşi, în sfârşit, să ducă o viaţă sănătoasă. Vor munci din greu şi se vor ambiţiona să îşi îndeplinească obiectivele. Vor reuşi, cu şarmul şi inteligenţa caracteristice, să aibă o viaţă fericită în acest an. Semne bune se arată şi în viaţa romantică atât pentru cei care sunt deja într-o relaţie, cât şi pentru cei singuri. În sfârşit, Caii vor decide să fie mai deschişi şi să-şi exprime sentimentele, ceea ce le va aduce numai avantaje. În ceea ce priveşte cariera, îşi vor utiliza la maximum capacităţile şi abilităţile. Se vor gândi mai puţin la bani şi se vor concentra pe muncă. Spre sfârşitul anului, eforturile îşi vor arăta roadele şi în portofel.

Capră

1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003
Va fi un an liniştit, potrivit zodiacului chinezesc, pentru cei născuţi sub acest semn. Se vor bucura de viaţa de familie şi de noi relaţii romantice. La serviciu însă vor fi nesiguri şi vor depinde de alţii pentru a-şi realiza obiectivele. Sănătatea nativilor din această zodie va depinde, ca de obicei, de starea lor de spirit. Cei din zodia Caprei vor cheltui foarte mulţi bani în acest an pe cumpărături. Trebuie să fie însă atenţi cu aceste porniri, deoarece, chiar dacă starea financiară nu e una rea, au nevoie să îşi revină şi să economisească după problemele ce au golit buzunarele anul trecut.

Maimuţă

1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004
Şi în acest an, Maimuţele vor arăta multă inteligenţă, umor, curiozitate şi isteţime. Îşi vor îndeplini sarcinile de serviciu cu energie şi optimism. 2012 va aduce linişte şi fericire, aşa că vor avea ocazia să repare, cu calm şi tact, numeroasele greşeli pe care le-au făcut în anul trecut. Cei singuri vor avea din nou ocazia de a întâlni persoane cu care vor petrece momente romantice. În acest an, Maimuţele sunt incompatibile cu cei din zodia Şarpelui şi a Calului, dar se vor înţelege bine cu Şobolanii şi Dragonii. 2012 va fi un an fructuos. E important să îşi urmărească obiectivele pe care şi le-au propus, deoarece chiar şi o mică abatere de la planuri va provoca o depresie.

Cocoş

1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005
În acest an, Cocoşii vor munci mult şi vor fi extrovertiţi, mândri şi romantici. 2012 aduce noi şanse de exprimare şi a se face cunoscuţi ca persoane importante pentru societate. Spre deosebire de anul trecut, vor fi bolnăvicioşi şi se vor lăsa doborâţi de stres. Pe plan romantic, Cocoşii sunt compatibili în acest an cu Bivolii şi cu cei din zodia Şarpelui. Se vor găsi deseori în situaţii romantice de care trebuie să profite la maximum dacă sunt încă singuri. Tinerii Cocoşi îşi pot încerca în acest an norocul pentru a deveni actori, muzicieni, dentişti, bancheri sau angajaţi ai forţelor armate.

Câine

1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006
Serviciul şi cariera vor fi cele mai importante elemente din viaţă în acest an. Nativilor din Câine le va merge bine în viaţa profesională, chiar dacă banii nu se vor arăta de la începutul anului. E posibil să beneficieze de o moştenire ce va veni din partea unui membru mai în vârstă al familiei, cu care nu au avut până acum relaţii apropiate. În acest an, Câinii vor fi compatibili cu Tigrii şi Caii, dar vor avea vremuri grele alături de Dragoni şi Cocoşi. Cei singuri se vor implica într-o nouă relaţie după ce vor trece printr-o perioadă în care vor cunoaşte mulţi posibili parteneri. Nu e exclus ca relaţia romantică începută să se încheie cu o căsătorie.

Porc

1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007
Nativii acestei zodii vor fi îndelung admiraţi în acest an şi vor reuşi să ducă la bun sfârşit şi cele mai dificile sarcini. Nu le va păsa de bani, ci doar de a avansa în carieră, ceea ce se va întâmpla, deoarece vor trece cu succes şi peste cele mai grele îndatoriri şi probleme. Pentru ca totul să meargă bine, va trebui să dea atenţie şi sănătăţii şi să nu lase nici măcar o mică răceală netratată. Îşi vor face mulţi prieteni şi vor fi extroverţi. Însă nu şi cu cei din zodia Şarpelui şi cea a Maimuţei, pe care ar trebui să-i trateze cu un maximum de atenţie, mai ales în relaţiile de serviciu.