Main menu

header

Berbec

Apar schimbări, iar rolul de conducător pe care-l primiţi va fi din nou la loc de cinste. Relaţiile se dinamizează, dar şi momentele de singurătate vor fi destul de frecvente, fapt care vă va impulsiona să vă regăsiţi liniştea interioară şi să reglaţi acele aspecte ale vieţii sentimentale şi profesionale care până acum v-au creat probleme. Fiţi mai toleranţi cu partenerul de viaţă.

Taur

În 2011, liniştea vieţii de familie de care sunteţi atât de mândri va cere periodic un efort în plus pentru a păstra echilibrul. Pe plan profesional aveţi mai multă creativitate, dar şi nevoie de confort şi de condiţii de muncă, adaptate felului dumneavoastră de a fi dacă vreţi ca viaţa de zi cu zi să fie una liniştită. Libertatea de a acţiona începe să fie disecată de anturaj.

Gemeni

Astral, 2011 ar trebui să reflecte încununarea efoturilor depuse în 2010. Sentimental, vă veţi schimba şi vă veţi clarifica principiile vizavi de relaţia pe care o aveţi. Lăsaţi impulsivitatea deoparte şi ţintiţi clar obiectivele pe care vi le propuneţi. Ştiţi ce drum aveţi de urmat, prietenii vă vor fi alături aşa că puteţi acţiona, pentru că aveţi spaţiu de desfăşurare.

Rac

Eforturile cu care veţi încheia anul 2010 se vor fructifica în toate domeniile vieţii, dublate de o creştere a gradului de conştienţă asupra a ceea ce se petrece în jurul dumneavoastră. Sunteţi în plină ascensiune şi veţi avea numeroase ocazii să vă sporiţi averea de pe urma noilor tehnologii. Nu trăiţi în trecut, ci continuaţi să mergeţi înainte!

Leu

Evenimentele se vor înlănţui firesc şi natural în anul care vine. Veţi avea idei originale, numai bune să pună pe picioare o serie de proiecte. O urmă de realism vă face să regretaţi persoanele pe care le-aţi ignorat şi care au ieşit din viaţa dumneavoastră pe uşa din dos. Imaginaţia şi originalitatea vă dau o linie novatoare, care va juca un rol important, mai ales pe plan sentimental.

Fecioară

Viteza sporită cu care treceţi prin toate domeniile vă va consolida poziţia nu atât prin cunoştinţele pe care le aveţi, cât mai ales prin sentimentul de siguranţă pe care-l simţiţi. Conservatorismul caracteristic vă face să fiţi atenţi la oportunităţile pe care le întâlniţi şi să vă asiguraţi starea materială o bună perioadă, fapt ce vă va elibera spiritual şi vă va face să acţionaţi în forţă.

Balanţă

Anul viitor veţi oficializa o relaţie, vă veţi lansa propria afacere şi veţi depăşi o situaţie neplăcută legată de ceea ce doriţi să faceţi, într-un cuvânt vă afirmaţi valorile în mod clar. Proiectele noi vă vor acapara atenţia şi vă va fi mai uşor să conştientizaţi nevoile personale. În 2011 învăţaţi mai multe despre oameni, aşa că nu vă fie teamă de relaţii, pentru că riscaţi să cădeţi în depresie.

Scorpion

Reluarea proiectelor esenţiale continuă intens. Intraţi în 2011 cu o mulţime de impulsuri planetare, care vor aduce schimbări radicale în plan social. Şi, paradoxal, testul dumneavoastră de viaţă va consta în nevoia de izolare faţă de schimbarea pe care aţi provocat-o şi care vă va lăsa urme adânci în suflet. Trăiţi intens alternanţa muncă istovitoare - momente de relaxare totală.

Săgetător

Contextul astral al lui 2011 marchează un alt mod de viaţă, altceva decât aţi trăit până acum, un soi de cursă cu obstacole pe care abia spre sfârşitul anului veţi realiza dacă aţi câştigat-o. Vă recăpătaţi optimismul, dragostea de viaţă, dar şi ocazia de a evada din situaţii jenante, cu alunecări în derizoriu. Simţiţi nevoia de a face ceva cu viaţa dumneavoastră, de a vă reevalua relaţiile.

Capricorn

Vă diversificaţi preocupările şi vă pregătiţi drumul spre noi oportunităţi. Aveţi multe ocazii să petreceţi timpul liber cu cei dragi, veţi fi mai toleranţi, mai înţelegători şi abordaţi noi domenii de activitate, ceea ce vă va aduce pacea interioară pe care aţi căutat-o în 2010. Stelele deschid câmp liber posibilităţilor materiale, dar trebuie să puneţi şi dumneavoastră umărul la treabă.

Vărsător

Veţi avea parte de un an mai relaxant, în care aveţi posibilitatea să mai faceţi şi altceva decât până acum. Şi dumneavoastră culegeţi roadele eforturilor de anul trecut şi renunţaţi să vă autoizolaţi atunci când nu aveţi chef de nimic. Mai bine fructificaţi-vă şansele până la ultima centimă cu ajutorul noilor relaţii pe care vi le-aţi creat la sfârşitul lui 2010.

Peşti

Peştii vor evolua anul viitor în două moduri distincte. Primele trei luni vor fi mai provocatori, mai îndrăzneţi, vor fi în centrul atenţiei anturajului lor, iar în cuplu se vor bucura de intimitate, vor face planuri împreună cu partenerul de viaţă. În ultima parte a anului vor fi mai calmi, iar atenţia lor se va concentra mai mult pe sentimente. Apar noi oportunităţi de afaceri.