Main menu

header

de Cristina Tache

Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare şi exterioare, a spaţiului cu noi înşine. Armonia în cămin este ceea ce căutăm cu toţii, iar cultura chineză deţine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui putem aduce linişte în cămin, înţelegere în cuplu, sănătate şi succes în carieră. Câteva noţiuni simple, însuşite şi aplicate corect ne pot face viaţa mai bună. Specialistul Salah Graine ne explică principiile acestei arte şi cum le putem folosi în beneficiul nostru. 2010 este un an de criză economică, în care ne confruntăm cu pierderi financiare. Remediile Feng Shui aduse în spaţiul de muncă vor atrage prosperitatea, recunoaşterea profesională şi chiar promovarea. Vă oferim câteva sfaturi utile.

Biroul cu faţa la perete opreşte ascensiunea în carieră
Asiguraţi-vă că în spatele biroului aveţi un perete solid. Nu staţi cu spatele la uşă sau la fereastră, pentru că „riscaţi ca inamicul să se strecoare pe furiş şi să fiţi loviţi pe la spate fără să ştiţi”. Aşezaţi în spatele dumneavoastră o broască ce are cap de dragon. Aceasta vă va păzi şi nimeni nu vă va lua prin surprindere.
Evitaţi să staţi cu faţa la perete. Această poziţie acţionează ca o barieră în calea promovării. Dacă nu puteţi muta biroul, atârnaţi Pasărea Phoenix pe peretele din faţa dumneavoastră. Oportunităţile nu vor întârzia să apară.
Aşezaţi pe birou o sferă din cristal sau o piatră semipreţioasă, pentru a atrage energia pozitivă şi puterea necesară în această perioadă 8.

Dezordinea atrage ineficienţa
Scaunul biroului trebuie să fie puternic şi să nu aibă gaură pe partea pe care vă sprijiniţi spatele. Trebuie să fie plin şi proporţional cu mărimea corpului. Dezordinea pe masa de lucru sau în birou este cea mai sigură cale către ineficienţă. Pentru a atrage persoane importante în afacerile dumneavoastră, puneţi pe birou broasca ce ţine un bănuţ în gură. Aşezaţi în partea de sud-est a încăperii o fântână. Va atrage succesul şi banii. Atunci când negociaţi încercaţi să staţi cu faţa spre direcţia dumneavoastră norocoasă.
Săptămâna viitoare veţi afla cum să vă calculaţi numărul personal Kua, cel care indică direcţia favorabilă pentru fiecare dintre noi.

Produsele le puteţi găsi la magazinul Zahir. Pentru consultaţii gratuite cu domnul Salah Graine folosiţi adresa de mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sunaţi la numerele 021/3450412 şi 0728.057.942 între orele 10:00 şi 22:00