Main menu

header

irina_nistorUn film ce va stârni multă curiozitate. Un independent care spune o poveste ca pe internet. Două fete prietene, gata să etaleze tot ce au pe suflet, direct în format electronic. O incursiune într-un Bucureşti mai bizar, cu lume interlopă, din care face parte un personaj dur, interpretat cât se poate de credibil de Oreste. Atmosfera din barurile de noapte, un limbaj extrem de colorat, de unde nu lipsesc scenele violente, dar nici cele hazlii. Urmăriri cu maşini şi motociclete, accidente şi resentimente ce duc la un plan de răzbunare atroce.

Actori dintre cei mai diferiţi, de la un star ca Florin Piersic jr până la o fată luată de pe internet, Diana Gurscă. Dar mai există şi actriţe precum Crina Semciuc de la Teatrul de Comedie, ori Lia Bugnar de la Teatrul Luni. Filmările sunt, în mare parte, spectaculoase - cum ar fi scena scărilor - dar sunt prezente şi ilustraţii muzicale surprinzătoare ori efecte sonore ce tulbură. Alibiul pentru a se strecura una dintre fete într-o lume dubioasă şi pentru a-l lichida pe cel căruia îi pune în cârcă toate relele este o pizza. Cum anume, o să vedeţi la cinema. Descoperim şi culisele unui teatru altfel decât atunci când doar te duci să oferi un buchet de flori. Costumele devin ideale pentru schimbarea unei personalităţi. Se fumează şi se bea mult. Perucile sunt şi ele utile pentru a deruta uşor spectatorul. Una dintre cele două fete moare altfel decât ne-am putea aştepta, iar la televizor constatăm că sunt puţine informaţii cu adevărat sigure. Povestea merge mai departe, cu o supravieţuitoare dornică să nu lase nepedepsită dispariţia vremelnică a prietenei sale.

 

„Websitestory”

România, 2010
Regia: Dan Chişu
Cu: Crina Semciuc, Diana Gurscă, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Şerban Ionescu, Florin Piersic Jr, Dragoş Bucur, Lia Bugnar
Distribuit de: Transilvania Film