Main menu

header

O comedie pe cinste, numai bună de sfârşit de an! Chiar dacă nu vor fi cronici strălucite, în mod sigur vă veţi distra pe parcursul vizionării, cu condiţia să nu fiţi prea cârcotaşi. În schimb, o veţi uita în secunda următoare.

Personajul cel mai simpatic este în mod sigur patrupedul. Adorabil, cel mai bun prieten pentru doi amici, gata oricând să-şi facă de cap! John Travolta e pe post de lăudăros şi de afemeiat fără frontiere, iar Robin Williams pare total dependent de amiciţie, lucru care se va sfârşi printr-o.... aventură. Asta se întâmpla însă mai demult, numai bine cât să uite, să nu se gândească nicio clipă că, după şapte ani, scurta idilă cu Kelly Preston (în realitate nevasta lui Travolta) va veni cu doi gemeni: Zack (Connor Rayburn) şi Emily (Ella Bleu Travolta – cu siguranţă că v-aţi prins a cui fiică!). Cum mama trebuie să facă vreo două săptămâni de puşcărie şi cea mai bună prietenă a sa (Rita Wilson) ajunge la spital, copiii pică pe capul tatălui, fără voia şi mai ales fără habarul acestuia. Fireşte că nu le va fi deloc uşor celor doi prieteni bărbaţi care se înhamă la această aventură. Mai cu seamă că în acelaşi timp sunt pe cale să încheie şi un contract strălucit cu o severă companie japoneză.

Filmul e o aluzie clară la faptul că părinţii, şi mai cu seamă taţii, sunt prea ocupaţi ca să-şi cunoască îndeajuns progeniturile, d-apăi să le mai fie şi dădace! Halucinant este faptul că vine o echipă care are grijă să... redecoreze întregul apartament în care sunt ţinuţi copiii, în aşa fel încât să nu li se întâmple nimic rău, adică niciun accident casnic. Asta da protecţia copilului!

„Vechi tovarăşi” („Old dogs”)

SUA, 2009
Regia: Walt Becker
Cu: John Travolta, Robin Williams, Matt Dilon, Kelly Preston, Justin Long, Connor Rayburn, Rita Wilson, Ella Bleu Travolta