Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Cel mai mare tiramisu din lume

de Claudia Stan

- Bucate de Cartea Recordurilor

La 30 iunie 2007, locuitorii unui cochet orăşel medieval elveţian de la graniţa cu Franţa, Porrentruy, au intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare prăjitură tiramisu din lume.

Reţete cu sparanghel

de Cristina Tache

Sparanghelul este o legumă gustoasă şi uşor de preparat. Are un gust proaspăt şi constituie o garnitură potrivită pentru preparate din carne sau din paste. Poate fi servit şi ca atare, fiert sau cu sosuri. Puteţi găsi sparanghel bun tot timpul anului, dar mai ales în lunile mai-iunie. Cu cât este mai proaspăt, cu atât este mai bun. Poate fi păstrat în frigider, într-un recipient cu apă, şi acoperit cu o folie din plastic sau învelit într-un prosop umed de hârtie, în sertarul pentru legume.

Cea mai mare prăjeală din lume!

de Claudia Stan

- Bucate de Cartea Recordurilor

La 22 octombrie 2005, elevii unui liceul din oraşul Klerksdorp, Africa de Sud, au pus la cale un eveniment gastronomic fără precedent.

Îngheţată de casă pentru toate gusturile

de Cristina Tache

Căldura de afară ne determină să căutăm soluţii pentru a ne răcori. Îngheţata de casă poate fi cea mai bună soluţie pentru zilele toride de vară. Vă propunem câteva idei pentru un desert delicios şi răcoritor.

Cel mai mare şniţel

de Claudia Stan

- Bucate de Cartea Recordurilor

La 26 septembrie 2006, cinci maeştri bucătari italieni din Asociaţia Măcelarilor au pregătit cel mai mare şniţel din lume. La prepararea lui a fost folosită carnea unui viţel de 150 kg, 30 kg de pesmet şi 200 de ouă.