Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Reţete de paté

de Cristina Tache

Pateul este un preparat ce se consumă în întreaga lume de zeci de ani. De la reţete scumpe până la cele mai ieftine, pateul este prezent în multe meniuri. Poate fi servit ca aperitiv sau folosit la prepararea sandvişurilor. Pentru că auzim tot mai des de conserve cu E-uri şi cu alte substanţe nu tocmai sănătoase, noi vă propunem să preparaţi acasă un pateu delicios, alegând una dintre următoarele reţete.

Cuţitele de bucătărie (VI)

de Cristina Tache

Curăţatul, tăiatul sau descojitul alimentelor pentru gătit pot lua mult timp, însă nu şi dacă aveţi cuţitele potrivite. O gospodină trebuie să aibă în bucătărie cel puţin câteva cuţite care să îi uşureze munca. Folosiţi întotdeauna un tocător, deoarece suprafeţele improvizate grăbesc tocirea lamei cuţitului. Nu le curăţaţi în maşina de spălat vase. Se pot dezlipi mânerele, iar metalul poate rugini. Aşadar, vă oferim un mic ghid al celor mai uzuale cuţite de bucătărie.

Băuturi delicioase pentru seri tomnatice

de Cristina Tache

Mustul este o delicatesă a toamnei. Pe lângă gustul său deosebit, datorită conţinutului bogat în antioxidanţi, minerale şi vitamine, mustul are un efect tonic şi detoxifiant. Pentru că este bogat şi în fermenţi, mustul poate fi considerat un probiotic. Mustul şi vinul se pot combina cu diverse ingrediente şi pot oferi o varietate de băuturi delicioase, tocmai bune pentru o seară lungă de toamnă.

Cuţitele de bucătărie (V)

de Cristina Tache

Curăţatul, tăiatul sau descojitul alimentelor pentru gătit pot lua mult timp, însă nu şi dacă aveţi cuţitele potrivite. O gospodină trebuie să aibă în bucătărie cel puţin câteva cuţite care să îi uşureze munca. Folosiţi întotdeauna un tocător, deoarece suprafeţele improvizate grăbesc tocirea lamei cuţitului. Nu le curăţaţi în maşina de spălat vase. Se pot dezlipi mânerele, iar metalul poate rugini. Aşadar, vă oferim un mic ghid al celor mai uzuale cuţite de bucătărie.

Conserve pentru iarnă

de Cristina Tache

Odată cu venirea toamnei, fiecare gospodină începe să pregătească borcanele cu murături şi cu gemuri pentru sezonul rece. Deşi găsim în comerţ absolut tot ce ne dorim, indiferent de anotimp, nimic nu se compară cu o dulceaţă sau cu un compot preparat în casă, cu ingrediente naturale. De aceea, noi vă propunem să vă umpleţi cămara cu câteva conserve pentru iarnă, delicioase şi uşor de preparat.