Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Carnea de oaie, în diferite culturi gastronomice ale lumii

601 26 1de Gabriela Militaru

Carnea de oaie este una dintre cele mai delicioase delicatese care, contrar tradiției românești, poate fi servită nu doar de Paște, ci totul timpul anului. Secretul constă însă în pregătirea sa atentă.

Ioana Ginghină: „Mâncarea raw-vegan nu este un «atentat» asupra siluetei“

600 26 1de Valeria Roman

Nu este pe deplin convinsă că a venit momentul să renunţe la aragaz şi la cuptor, dar nici nu exclude această posibilitate în viitor! Actriţa Ioana Ginghină (39 de ani) a experimentat de-a lungul timpului reţete raw-vegan, iar marea sa satisfacţie a venit după o masă festivă de Sărbători, când a reuşit să-şi impresioneze invitaţii cu mai multe feluri de mâncare „reinventate”, dar cu mult gust. A început să reducă din intensitatea flăcării maşinii de gătit în urmă cu şapte ani, când şi în România consultanţi de nutriţie au introdus hrana vie, fără preparare termică, iar de atunci a fost cucerită de reuşitele sale. Asta nu înseamnă că vedeta a renunţat complet la carne şi la alte produse animale, ci doar că a limitat consumul şi a devenit o expertă în prepararea dulciurilor fără făină, zahăr şi praf de copt.

Deliciul sezonului rece: muraturile

599 26 1de Carmen Ciripoiu

Nelipsite de pe mesele gurmanzilor, dar și din cămările care nu acceptă să răzbată prin asprimea iernii fără ajutorul borcanelor sau al butoaielor pline cu bunătăți acre, sărate sau chiar dulci în unele cazuri, murăturile, condamnate și adulate în egală măsură, au o vechime impresionantă. Să facem un scurt popas în istoria neprețuitelor… murături.

Secretul perfecţiunii fripturii de vită

598 26 1de Gabriela Militaru

Așa cum există o filosofie despre gastronomie în general, la fel există și o filosofie a fripturii de vită care trebuie însușită cu strictețe pentru a obține un rezultat delicios.

Alungaţi monotonia din bucătărie: 10 bunătăţi cu ouă

597 26 1de Dana Georgescu

Vă numărați printre cei care adoră să mănânce ouă, dar v-ați plictisit să le gătiți numai sub formă de ochiuri, de jumări sau de omletă? Iată câteva idei, ușor de pus în aplicare, ce vă pot ajuta să ieșiți din această monotonie gastronomică.